The Venture Corinna

Give That Man An Corinna.

Finns mycket att se

När man har en dag ledig så är det kul att kunna göra något som man inte annars gör och att det är roligt att kunna göra saker som man aldrig har gjort förut. Det kan vara bra att skriva upp saker som man vill göra i sin stad som man inte har gjort tidigare och sen så försöker man att beta av en efter en. Det blir lite som en bucketlist som man vill göra innan man dör. 
Ofta så tänker man att man ska göra vissa saker längre fram, speciellt om man bor i en storstad där det finns mycket att göra och se. Som att bo i Stockholm vet inte hur många gånger som jag har tänkt att göra turist saker som jag skulle ha gjort om jag inte bodde i stan.
Men det är så lätt hänt att man skjuter fram det , så därför kan det vara bra at göra en lista och sen att försöka göra dom sakerna när man har en ledig dag.

Bra att skriva en lista

Ja för om man göra en lista med saker att göra som att : ta en båttur i sttockholm , gå på museum , pröva en ny restaurang, besöka slottet och så vidare så blir det lättare att man göra lite av dom sakerna än att man bara gör det man alltid brukar göra när mar har en dag ledig.
Så det kan vara dagens tips till alla som vill ha lite nya saker att göra och känna att man hittar på lite nytt, tror det är något som alla behöver och mår bra av att göra. Så det kan vara en liten uppgift att ta sig ann nu när det är vinter och man behöver ha lite fler roliga saker på sitt schema. Och det finns ju så mycket att hitta på.